уторак, 9. мај 2017.

Dušan Milisavljević Moli za donošenje Zojinog zakona



18.12.2014.
Пре пар дана, Зојин закон је предложен на дневни ред од стране посланика Демократске странке, доктора Душана Милисављевића. Човек је устао, нагласио да то није политички закон да би г***нима у глави кврцнуло да можда треба да саслушају шта се предлаже.
У кратким цртама – деци која су оболела од ретких болести, било би омогућено исправно постављане дијагнозе и боље лечење. Поприлично једноставно.
АЛИ, када мало боље погледаш, сто педесет седам идиота неће гласати за тај закон, јер га је предложио неко из супротне партије. Да се разумемо, да су места политичких странака обрнута, ситуација би била потпуно иста.
Кроз историју, скупштином је продефиловало баш доста будала које су својим поступцима покушавале да дотакну дно људског достојанства. Мислим да смо коначно добили сто педесет победника. Јер, њихов безобразлук се не састоји само у томе што су били против закона јер га подноси супротна партија. Они су били толико безобразни да су били УЗДРЖАНИ ОД ГЛАСАЊА. Дакле не клик-тастер-уздржан, него “јбт шта има вечерас од лиге шампиона, ау докторе и даље смараш попиј један чивас хаха”.

Нема коментара:

Постави коментар