петак, 24. август 2018.

U Sutomoru napadnut mladić iz Rume"Standard" javlja da je on jutros rano primljen u barsku bolnicu u nesvesnom stanju, a njegov drug je tom prilikom saopštio da je S. N. pao niz stepenice apartmana u kojem je smešten.
Iz bolnice su obavestili službenike Centra bezbednosti Bar, a mladić je hitno prevezan u Urgentni centar podgoričkog Kliničkog centra, a zatim i prebačen u jedinicu intenzivne nege gde se i dalje nalazi u stanju kome.
Kako prenosi Standard, policija je privela na saslušanje prijatelje povređenogmladića, kako bi utvrdili okolnosti prilikom kojih je nastala povreda.
Tokom saslušanja u kancelariji, inspektori su primetili da i njegov drug ima povrede vilice koje je pokušao da prikrije, pa su došli do njegovog priznanja da se incident nije dogodio usled pada, već prilikom napada na sutomorskom šetalištu, prenosi Standard.
Kako saznaju, ovi mladići su pijani udarali boksersku krušku kada su naišla dva nepoznata mladića i jedan od njih je pesnicom udario prvo S. N., a onda i njegovog druga. Od siline udarca mladić je pao i udario glavom od pločnik.
Međutim, uprkos bolu koji je osećao otišao je u apartman i legao da spava, a na putu do apartmana je više puta povratio, piše Standard.
Rano jutros je prijatelj pokušao da probudi mladića i nije uspeo, video da je S. N. bez svesti, nakon čega je odmah pozvao hitnu pomoć.
Uhapšen napadač
Službenici MUP-a Crne Gore su u Baru lišili slobode lice koje se sumnjiči za nanošenje teških telesnih povreda dvojici mladića iz Rume, saopštio je MUP Crne Gore. Akcijom službenika Centra bezbednosti Bar slobode je lišen V.P. (19) iz Bara koji se sumnjiči da je u Sutomoru počinio krivično delo teška telesna povreda i krivično delo nasilničko ponašanje.

Нема коментара:

Постави коментар