недеља, 30. децембар 2018.

emisija sumnjami o pruznim prelazima 29122018



U subotu 29.decembra emitovali smo emisija Sumnjam imam p ravo da sumnjam Otvorena tema,radi se o PUTNIM PRELAZIMA U RUMI i OPASNOSTI za NAŠE SUGRAĐANE !!!,iEmisija se radi uživo i zanimljive disusije i iskustva od 18 do 20 časova slušajte uživo emisiju posvećenu građanskim pitanjima i temama sa društvenih mreža,kao i osvrt i delove dosadašnjih enisija, preko našeg direktnog strima :http://46.105.43.31:2199/start/radiodir/ ili preko naše stranice gde su postvljeni plejeri http://www.brodicparkic.org.rs/sumnja... .Možete nas kontaktirati i uključiti se na mobil-viber brojeve:+381606016360 i +381613554440 ili putem mesingera ili skayp-a...



Дечији Интернет Информативни Радио

Змај Јовина 30,Рума



Оснивач



УДРУЖЕЊЕ РОДИТЕЉА И ДЕЦЕ - БРОДИЋ ПАРКИЋ ИЗ РУМЕ

РУМА,ГЛАВНА 232, ВЕЛИКИ ПАРК-ДЕЧИЈЕ ИГРАЛИШТЕ

Интернет презентација: http://www.brodicparkic.org.rs/

ПИБ:107601319 Матични број:28084595

Рачун Бр:160-373845-55 код :Banka Intesa



Инфраструктура железнице Србије Београд



Ненад Станисављевић



Поштовани,



На основу дозволе и решења РЕМ-а од 8 Септембра 2018 Радио ДИР је регистрован као радио и који има специјализован програм намењен грађанима Србије под радним називом СУМЊАН ИМАМ ПРАВО ДА СУМЊАМ.Уредништво радија чине волонтери родитељи деце који су узнемирени неким информацијама до којих су дошли ових дана.

Можда овакве информације о незгодама на пружним прелазима неби дошле у жижу нашег интересовања да се није десило неколико незгода у којима је већи део страдали млади људи и деца.

Наш поверљив извор нам је доставио неколико изненађујућих информација на које тражимо да нам одговорите.

1.Да ли је тачно да само два радника одржавају деоницу од Ст.Пазове до Шида и Рума Шабац све ппужним прелазима?

2.Да ли је тачно да служба одржавање пружних прелаза у поменутом реону нема возило за интервенцију,молимо објашњење како одлазе на интервенције?

3.Д ли су пружни прелази прописно осветљени и означени прописаним знацима упозорења?

4.Колико на прелазима има рампи и у ком су техничком стању?

5.Да ли је тачно да на поменутим путним и жељезничким прелазима има рампи које су старе и до 30 година и више,да ли постоји уговор са фирмом сименс о резервним деловима за исте?

6.Колико локална управа учествује у финансирању пружних прелаза који се налазе на територији Општине Рума,када су последњи пут учествовали у финансирању у 2018 и са колико средстава по годинама,ако су у обавези да учествују са вама у безбедности на пружним прелазима?

Молимо Вас да нас обавестите о вашем стручном мишљењу у најкраћем року,како би видели какву информацију имате и да ли ли су информације добили од грађана истините,молим нас да нам дате на увид и документацију о тестирању рампи на пружним прелазима које смо навели .

Имајте у виду да неки прелази су фотографисани од стране грађана и поседујемо и видео материјале где се јасно види да рампе су подигнуте док возови пролазе на неким фреквентним путевима као што је путе Рума Ср.Митровица преко Вогња и да се често тим путем возе наша деца или у Општу болницу ради прегледа или ради школовања.

Молимо да схватите нашу озбиљност као родитеља у тражењу истине о безбедности на путним и жељезничким прелазима и спречавање трагедија и несрећа која би се могла десити,као и то да желимо да знамо истину и уколико није ваша надлежност да нас упутите на оне који нам могу дати одговоре на наша питања.



У Руми:25 децембра 2018



С Поштовањем



Одговорно лице РадиоДИР-а

Јован Керешић

Председник удружења Родитеља и деце Бродић Паркић Рума

Нема коментара:

Постави коментар