среда, 8. март 2017.

Nestala RU 08 03



Policija traga za 16-ogodišnjom devojčicom iz Hrtkovaca čiji su nestanak u ponedeljak, 6. marta, prijavili članovi njene porodice. Sumnja se, nezvanično, da njen nestanak ima veze sa kontaktima koje je imala na društvenim mrežama sa izvesnom osobom koja se predstavljala kao osoba muškog pola iz okoline Šapca.
Maloletna Dragana Makević iz Hrtkovaca poslednji put je viđena 6. marta, od tada joj se gubi svaki trag, priča njen rođak koji je slučaj i prijavio policiji. On je izneo i sumnju da bi njen nestanak mogao da ima veze sa kontaktima koje je ostvarila preko Facebook-a, sa izvesnom osobom muškog pola koja je na društvenim mrežama koristila ime Aleksa, a za koju se kasnije ispostavilo da je u pitanju žena po imenu Marina.
O kontaktima koje je imala na Facebook-u, Dragana je pričala svojoj drugarici, od koje je zatražila da joj pomogne u nameri da napusti kuću i pridruži se osobi sa Facebook-a.
Draganini rođaci pokušavaju da sa njenim prijateljem sa Facebook-a uspostave kontakt, ali to za sada ne daje rezultate.
Dragana Makević je učenica pravnog smera Srednje škole “Branko Radičević” u Rumi. Posle razvoda roditelja živela je sa babom i dedom. Iz Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici je potvrđeno da je za maloletnom Draganom Makević raspisana potraga. Svako ko ima bilo kakvu informaciju može da se javi najbližoj policijskoj stanici ili rođacima na broj telefona: 064/156-76-41.

Нема коментара:

Постави коментар